Paljon puhutaan asiakasuskollisuudesta, lojaliteetista, ja sen hyödyntämisestä mm. kanta-asiakasohjelmien suunnittelussa ja asiakkaiden aktivoinnissa uusintaostoihin. Mutta miksi asiakkaan pitäisi olla uskollinen, jos yrityskään ei ole?
Read MoreViime tiistaina Malcore julkaisi uuden listan muutamien sosiaalisen median ja viestintäalustojen tietoturva-/riskiarvioista. TikTok ja vKontakte ovat listan kärjessä ei niin yllättävästi, mutta monet ovat kysyneet, miksi Linkedin oli riskiarviossa niinkin korkealla kuin sijalla 5., edellään sijalla 4. Instagram ja perässään heti seuraavina Teams, Google Maps ja Gmail. Miksi kaiken kaikkiaan nämä laajasti käytetyt ja pääsääntöisesti turvallisiksi koetut palvelut omaavat niin korkean riskitason?
Read MoreLaskusuhdanne siellä, laman uhka täällä, nousua joillain aloilla, osaajia ei tarpeeksi siellä missä pitäisi, osaajia työttömänä siellä missä ei pitäisi, suo siellä, vetelä täällä. Työmarkkinan toimivuudesta / toimimattomuudesta puhutaan jatkuvasti ja aina vaan, aina löytyy joku kulma mutista. Ei siis mitään uutta taivaan alla.
Read MoreMuutama vuosi sitten kuulin silloin hauskalta kuulostavan keskustelun, kun joku alan asiantuntija sanoi tuon otsikon lauseen sanojalle jotenkin näin; "Olisin sinuna huolissani ihan jostain muusta, jos tekoäly vie sinun työsi, koska sen kyvykkyys on 5-vuotiaan tasolla." Ja tämä vain muutama vuosi sitten.
Read MoreParas aika postailla sisältöä Linkediniin? Laadukas, lukijalle lisäarvoa tuottava ja keskustelua/tunteita herättävä sisältöhän on totta kai se, mikä ratkaisee, mutta ajoituksen suhteen tässä aika laaja kattaus aiheeseen.
Read MoreKultaisia kädenpuristuksia, hyvä veli -verkostoja, ja headhuntterit juoksevat perässä - mihin siinä apua tarvitaan, saattaisi joku kysyä.
Read MoreSuomalaiset ovat ottaneet LinkedInin entistä runsaammin joukoin haltuun myynnin välineenä. Siksi on korkea aika tehdä yhteenvetoa siitä, millaiset toimintatavat ja mitkä ominaisuudet toimivat LinkedInissä parhaiten, jos haluaa myydä.
Read MoreJotkut asiat kiertävät työssäni ja tekemisessäni kehää. Vaikka asioista kuinka puhuisi tai kirjoittaisi, tuntuu että juuri mikään ei muutu, tai että asiat ovat ns. "pinnalla" pitkään, mutta jäävät vain salonkipuheiksi konkreettisten tekojen sijaan.
Read MoreOrganisaatioprofiiliin on tuotu varsin mielenkiintoinen uusi Products-osio, joka mahdollistaa muun muassa erilaisten tuotteiden listaamisen organisaatioprofiiliin näyttävien kuvien, videoiden, asiakasreferenssien ja kuvausten kera.
Read MoreLinkedIn-verkostoitumiskutsujen määrään on tullut uusi, entistä tiukempi raja. Kutsuja voi lähettää korkeintaan sata viikossa. Hyväksymisprosentti ja lähetettyjen mutta vielä hyväksymättömien kutsujen määrä vaikuttaa siihen, montako kutsua voit tietyn ajan sisällä lähettää.
Read MoreOlen vuosien varrella kuullut monien kritisoivan LinkedInin statuspäivityksiä ”ärsyttäväksi naminamiksi”, ”päälleliimatuksi brändihötöksi” ja ”keskinäisen kehun kerhoksi” muutamia kohteliaimpia sanamuotoja lainatakseni.
Read MorePaljonko näkyvyyttä LinkedIn-päivityksesi saavat keskimäärin? Jäävätkö näyttökerrat kymmeniin, satoihin vai tuhansiin? Mikä on ennätyksesi: oletko päässyt yli 10 000:n tai jopa 100 000 näytön?
Read MoreLinkedin on taas vaihteeksi ollut viime aikoina tulvillaan väärää tai väärintulkittua tietoa Linkedinin optimaalisesta käytöstä.
Read MoreLinkedinin jokin aika sitten julkistama uutuus, keikkaduunipalvelu ”Services Marketplace”, on vihdoin täällä! Tässä ensimmäiset kuvat ja analyysit palvelusta.
Read MoreViime aikoina olen ymmärtänyt, että kenties LinkedInin käyttäjät haluavat päivittää ja lukea päivityksiä siitä, miten ihmiset laihduttavat, eroavat tai rakastuvat, saavat lapsia, käyvät festareilla, juovat siideriä terassilla tai suppailevat ilta-auringon kajossa.
Read More